Over Joorz > Joorz

Joorz

Joorz is een jonge IT dienstverlener met een sterke klantfocus. Wij vinden dat IT om de business van de klant gaat. De techniek is hieraan ondergeschikt en moet gewoon werken.

Joorz realiseert software op basis van bewezen technologie die aansluit bij de bedrijfsbehoefte van de klant. De klant staat hierbij centraal. In onze relatie met de klant zijn wij open en eerlijk. Wij scheppen reële verwachting en stellen ons positief kritisch op om daarmee samen met u te komen tot de optimale oplossing die recht doet aan uw behoeften.

Onze diensten

Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van maatwerksoftware gebaseerd op Java technologie. Dit doen we zowel op projectbasis als door het inzetten van onze mensen op uw projecten. Bij Joorz werken specialisten die gedreven zijn in het vertalen van uw uitdagingen naar passende technische oplossingen die werken. Onze projectmanagers helpen u graag bij het bewaken, sturen en het realiseren van uw projecten.

Daarnaast kunnen onze architectuurspecialisten u helpen bij het in kaart brengen en veranderen van uw IT landschap, met als doel uw IT landschap beter aan te laten sluiten bij de bedrijfsbehoefte van nu en morgen.

De naam Joorz

De naam Joorz is afgeleid van het Engelse yours, wat 'de jouwe' of 'de uwe' betekent. De naam staat symbool voor de zeer klantgerichte aanpak van Joorz. In het logo van Joorz is dit ook terug te vinden.

Het kleiner-dan- teken symboliseert een pijl die wijst vanuit Joorz naar de klant. Tevens is het kleiner-dan- teken een veelgebruikt symbool in de IT. In XML gebaseerde talen is dit altijd het eerste teken waarmee een document of regel begint. Met andere woorden, alles begint bij Joorz.